Föreningsstämman  den 22 maj 14.30

Föreningshuset i Åsensbruk

Vi hoppas vi ses på mötet, som kommer att vara sedvanliga årsmötesförhandlingar och information om statsbidrag för fortsattutbyggnad av nätet. Dagordning och övrig information kommer att läggas ut på hemsidan under maj.

• Dagordning för föreningsstämman.
  • Fullmakt för att representeras av annan person på stämman.
  • Bokslut och årsredovsinng för 2021

TELEFONERBJUDANDE OCH OPEN INFRA

Hej! Vi vill uppmärksamma er på att några medlemmar har blivit uppringda av TV-bolaget ”Allente” som påstått att de tagit över Tv-tjänsterna i vårt fibernät och vill presentera ett erbjudande om TV-tjänster i deras regi.  - DETTA STÄMMER INTE!

Alla ni som har Triple Play betalar ju för fiber och TV till föreningen. Väljer ni Allente, eller något annat bolag som ringer upp och erbjuder tjänster, kommer dessa kostnader att bli extra utöver era kostnader för Triple Play.

Ni som valt att själva välja tjänster via Z-market kan välja Allentas tjänster. Det är viktigt att ha koll på vilka avtal ni tidigare valt och vilka uppsägningstider som gäller.

Open Infra erbjude fiberuppkoppling inom Skålleruds Fibrs område. Vi vet inte hur de tänkt klara att bygga ett till fibernär inom vårt område. Vi vet att Open Infra erbjuder ett mycket förmånligt anslutningsavtal. Det är viktigt att upplysa de som är intresserade av detta att noga kontrollera företagets erbjudande och ta referenser på företaget.

Vi har nu enbart en hämtplats för fiberslang

Fiberslang och sökband finnas att hämta på  hämtningsplatsen. Fiberslangen får endast kapas med plaströrsavskärare som finns vid hämtningsplatsen. Behöver du göra arbetet innan kontakta Tegab så att du lägger slangen på rätt plats.

Ni kan hämta slang på följande platser:
# Hämtningsplats

Föreningens kontaktuppgifter för support

Projektledare och kontaktperson för Tegab - totalentreprenör för arbetet är:

Här kan du anmäla att du vill ha hjälp av Tegab med förprojektering, grävning och håltagning. Om du har tänkt använda ROT-avdrag så läs igenom informationen om detta.

Nu är vi uppe i över 700 anslutningar - kom med du också!

Arbete med sjökabel i Näsöln 2/8-18

Eu bidrag

Eu-bidrag

10.08.2017 20:34
Skålleruds Fiber får projektstöd från Västra Götalands län via landsbygdsprogrammet som delvis finnansieras via pengar från den Europiska jordbruksfonden för lansbygdsutveckling.

Septembers styrelsemöte

20.09.2019 09:47
Här är sammanfattningen från septembers styrelsemöte

Augustis styrelsemöte

18.08.2019 17:43
Här finns sammanfattningen från augustis styrelsemöte. Det...

Junis styrelsemöte

29.06.2019 08:19
Här är sammanfattningen från junis styrelsemöte

Majs styrelsemöte

31.05.2019 19:46
Läs gärna protokollet från majs styrelsemöte.

Aprils styrelsemöte

28.04.2019 21:19
Sammanfattning från aprils styrelsemöte.

Mars styrelsemöte

28.03.2019 20:34
Sammanfattning från mars styrelsemöte

Februaris styrelsemöte