Information från stämman 2024

Hej.     24.06.13

Sommaren är på väg och här kommer lite information om vad som är på gång i föreningen.

Vi har fortfarande ett bra saldo i kassan, för att klara de två återstående stora utgifterna med inskrivning av markupplåtelseavtal och kostnader kring anslutning av återstående medlemmar. Vi räknar med att vår bankskuld blir betald under året.

Under juni kommer vi att starta arbetet med utökning av vårt nät via PTS stödet – se mer information på vår hemsida. Vi har under försommaren haft ett ökat intresse för att ansluta sig till vårt fibernät. Informera gärna andra att just nu arbetar vi på flera håll i vårt område med nya anslutningar. Nu kan vara läge för de som inte är anslutna att höra av sig till föreningen, för att få ett kostnadsförslag för att ansluta sig..

I slutet av maj var det ett avbrott i hela vårt fibernät. Detta berodde på ett åsknedslag som dels slog ut Telias anslutning till vårt Nodhus, dels att strömmen i Nodhuset slogs ut på grund av att vårt åskskydd inte blivit installerat. Under förra veckan fick vi det installerat.

För att få meddelande om avbrott från Telia måste ni ha skrivit in ert telefonnummer i Mitt Telia.
Vi ska också, i föreningen, se över hur vi kan vara flera i styrelsen som kanskicka ut meddelade om avbrott.

En annan viktig uppgift för alla våra medlemmar är att hjälpa till att hitta nya styrelsemedlemmar, för att vi ska kunna driva föreningen vidare som en egen fiberförening. Vi i styrelsen tycker att vi börjar se slutet av den stora utbyggnaden av nätet och att det är dags att få avlösning. Hör av er till oss i styrelsen om du har förslag på lämpliga nya styrelsemedlemmar.

Ha en fin sommar hälsar styrelsen genom Christer.

Ställa in undertext till svenska TV-program

1. Välj Meny knappen på Tv-boxens fjärrkontroll

2. Gå längst ner till vänster - Välj Inställningar

3. Välj Språk

4. Gå till höger och välj Undertexter

5. Välj Svenska Nedsatt hörsel

 

Telefon via Triple Play kopplas bort!

Telia har kopplat bort telefonuppkopplingen (IP-telefoni) via Triple Play på grund av få användare. Ni kan istället få ett SIM kort som ni kan använda i ert WiFinät. Ni bheöver själva skaffa en enkel mobiltelefon till SIM kortet. Ni som fortfarande vill ha ert "gamla" telefonnummer aktivt via Triple Play ska kontakta kundtjänst 020-202070.

TELEFONERBJUDANDE OCH OPEN INFRA

Hej! Vi vill uppmärksamma er på att några medlemmar har blivit uppringda av TV-bolaget ”Allente” som påstått att de tagit över Tv-tjänsterna i vårt fibernät och vill presentera ett erbjudande om TV-tjänster i deras regi.  - DETTA STÄMMER INTE!

Alla ni som har Triple Play betalar ju för fiber och TV till föreningen. Väljer ni Allente, eller något annat bolag som ringer upp och erbjuder tjänster, kommer dessa kostnader att bli extra utöver era kostnader för Triple Play.

Ni som valt att själva välja tjänster via Z-market kan välja Allentas tjänster. Det är viktigt att ha koll på vilka avtal ni tidigare valt och vilka uppsägningstider som gäller.

Open Infra erbjude fiberuppkoppling inom Skålleruds Fibrs område. Vi vet inte hur de tänkt klara att bygga ett till fibernär inom vårt område. Vi vet att Open Infra erbjuder ett mycket förmånligt anslutningsavtal. Det är viktigt att upplysa de som är intresserade av detta att noga kontrollera företagets erbjudande och ta referenser på företaget.

 

 

 

 

Eu bidrag

Eu-bidrag

10.08.2017 20:34
Skålleruds Fiber får projektstöd från Västra Götalands län via landsbygdsprogrammet som delvis finnansieras via pengar från den Europiska jordbruksfonden för lansbygdsutveckling.  

Nyheter

Junis styrelsemöte

19.08.2022 14:55
Här kan du läsa sammanfattningen från mötet

Majs styrelsemöte

15.05.2022 20:43
Läs gärna sammanfattningen från majs styrelsemöte.

Aprils styrelsemöte

29.04.2022 09:48
Sammanfattningen av aprils styrelsemöte

Mars styrelsemöte

04.04.2022 18:42
Här kan du läsa sammanfattningen från mars styrelsemöte

Februaris styrelsemöte

09.03.2022 16:44
Sammanfattning från februaris styrelsemöte 22/2-22

Januaries styrelsemöte

24.01.2022 16:25
Läs gärna sammanfattningen från januaris...

Decembers stryresemöte

20.12.2021 21:20
Läs gärna sammanfattningen från decembers styrelsemöte.

Novembers styrelsemöte

18.11.2021 20:17
Läs gärna sammanfattningen från novembers styrelsemöte.

Oktobers styrelsemöte

10.10.2021 17:04
Läs gärna sammanfattningen från oktobers styrelsemöte.

Augustis styrelselsemöte

02.09.2021 18:40
Läs gärna sammanfattningen från styrelsemötet
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>