Bli medlem

Insatsavgiften är 30 000 kr. Tänk att du då är med och äger fibernätet. Föreningen grävt klart och anslutit alla medlemmars fastigheter. Nya medlemmar betalar förutom insatsen dessutom en anslutningsavgift på minst 5 000 kr, om det är en längre sträcka att gräva kan kostnaden blir högre. Föreningen meddelar vid ansökan om medlemskap om kostnaden blir högre. Vi kommer att ansluta nya medlemmar 3 - 4 gånger om året.

Vi har lyckats få ett mycket bra erbjudande med TV, Telefon och Internet – ett Triple Play erbjudande från Telia för 375 kr/månad inklusive månadskostnad till föreningen. Mer om vad som ingår i tjänsteutbudet.
När du anmäler dig så är det viktigt att:

1.       Skicka in ett exemplar av medlemsanmälan

2.       Skicka in två exemplar av fastighetsanslutningsavtalet

3.       Betala in 400 kr för medlemsavgift för 2021. Betala in insatsat och anslutningsavgift när du kontaktar föreningen för att bli uppkopplad.

4.       Välj tjänsteleverantör - se information och blanketter på sidan "Tjänster på nätet"'

Kontakta Christer Johansson om du vill få blanketterna hemskickade. Mail cj.torsbyn@gmail.com

Du kommer inte att bli markerad på våra kartor innan vi fått in fastighetsanslutningsavtalet.

Avtalet skickas till:

Bo Thorsenius
Anolfsbyn Adamserud 1
464 94 Mellerud.

Betala in 5 400 kr till:
Skålleruds Fiber Bankgiro 897-1467

Glöm inte att skriva namn och fastighetsbeteckning.

Välkomna till Skålleruds Fiber

Mer argument för varför du ska gå med finns under ”Varför Fiber”

Information om att ansluta sig i efter hand
Här finns information om Dalslands Sparbanks fiberlån